huidverstrakking

Er zijn tegenwoordig heel wat mogelijkheden om de huidkwaliteit te verbeteren en het verouderingsproces te ondersteunen op een heel natuurlijke manier.

Crèmes
Crèmes die u thuis aanbrengt om bijvoorbeeld een ontstekingswerend effect te bekomen, een zuiverend effect op de poriën, een peelend effect, een pigmentatieremmend effect en een hydraterend effect.

Peelings
Peelings op basis van o.a. fruitzuren, trichloorazijnzuur… zorgen voor verbetering van een doffe teint, een grove textuur, glimmen, onzuiverheden en oneffenheden. Ze verbeteren de regeneratie en zo de kwaliteit van de huid.

Fractionele CO2-laserbehandeling
Met fractionele CO2-laserbehandeling kan een groter oppervlak van de huid strakker en jeugdiger worden gemaakt in één behandeling. Dit kan zowel voor een bepaalde zone, zoals bijvoorbeeld de zone rond de mond of rond de ogen, als voor het hele gelaat. De behandeling kan ook uitgevoerd worden in de hals, het decolleté, maar ook op striemen, bijvoorbeeld op de buik en de borsten. Ook kleine of grotere littekenzones van verwondingen of acne zijn een goede indicatie voor deze behandeling.
Tijdens deze behandeling gaan pigmentverschuivingen en oneffenheden meteen mee aangepakt worden. De laserbehandelingen zorgen niet alleen voor textuur- en kleurverbetering maar stimuleren ook de collageenproductie en celvernieuwing van de huid.
Deze behandeling is vooral aangewezen bij het voorkomen van zeer talrijke oppervlakkige rimpeltjes die een hele zone in beslag nemen, en die niet met fillers kunnen behandeld worden. Vaak zal echter een volumeherstel een mooi aanvullend effect geven bij deze huidtypes.

Technieken voor rimpelbehandeling
Andere technieken die de huidkwaliteit verbeteren zullen onrechtstreeks ook een huidverstrakkend effect geven. Bij rimpelbehandeling vind je meer informatie over fillers, ultrasoundtechnologie, draadjeslift, spierontspanners en laserbehandelingen.