ultrasoundtechniek

Hoe werkt het?
Naarmate we verouderen, zal het collageen in onze huid verzwakken en wordt elastine geleidelijk aan afgebroken, waardoor de huid slapper wordt. Je kan je collageen aanmaak een boost geven, als behandeling voor huidveroudering, maar ook preventief een voorraad collageen opbouwen (collagen banking)

Ultrasound behandeling is een niet-invasieve behandeling die de aanmaak van nieuw collageen en elastine diep in de huid stimuleert.
Het systeem levert onder echo-gecontroleerde omstandigheden micro-gefocuste ultrasoundenergie af in de huidlagen waar de meeste weefselvernieuwing kan worden verwacht.
Het herstel van deze gecontroleerde micro-opwarmingshaarden stimuleert de aanmaak van nieuw collageen en elastine, wat na 2-3 maanden een zichtbaar betere huidkwaliteit oplevert.
De verbetering kan nog toenemen tot 6 maanden na de behandeling en kan meer dan een jaar aanhouden na één enkele behandeling.

Toepassingen
In onze praktijk in Sint-Niklaas kunnen we met de Ultrasound behandeling de huid van de wenkbrauwlijn, de oogcontour, de onderkaak, de onderkant van de kin, de hals en de décolleté verstevigen met een liftend effect als gevolg.
Zie rimpelbehandelingen voor andere mogelijke oplossingen om de huidkwaliteit te verbeteren.